Εκτύπωση

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Κήρυξη 24ωρης απεργίας

Posted in Ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ

ADEDY Logo

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, σε συντονισμό με άλλες συνδικαλιστικές, επαγγελματικές και επιστημονικές ενώσεις, ενάντια στη ΛΙΤΟΤΗΤΑ, την ΑΝΕΡΓΙΑ και στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.

Εκτύπωση

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Απόφαση Εφετείου Ιωαννίνων περί αποκλεισμού συναδέλφου από τις κρίσεις προϊσταμένων

Posted in Ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ

ADEDY Logo

Επιστολές Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σχετικά με την απόφαση του Εφετείου Ιωαννίνων περί αποκλεισμού συναδέλφου από τις κρίσεις προϊσταμένων

Μετά από την υπ' αριθμ. 7/2018 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων περί κατάργησης του άρθρου 24Α του Ν. 4369/2016 που αφορά τις κρίσεις Προϊσταμένων, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απέστειλε επιστολή στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα. Γεροβασίλη, ζητώντας να μην ισχύσει το κώλυμα μη συμμετοχής στις κρίσεις αυτές για όσους δεν έλαβαν μέρος στις διαδικασίες αξιολόγησης.

Εκτύπωση

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. - Φτάνει πιά !!!

Posted in Ανακοινώσεις ΠΟΕ ΔΟΥ

Logo POE DOY new

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ έχει εκφράσει διαχρονικά την αντίθεσή της στην ΑΑΔΕ
με κινητοποιήσεις, απεργίες και προσφυγές στο ΣτΕ προκειμένου να
αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του νόμου ίδρυσής της.
Θεωρούμε ότι ο σκληρός πυρήνας της φορολογικής διοίκησης δεν
μπορεί να εκχωρείται σε ανεξάρτητες αρχές χωρίς διοικητική εποπτεία
από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών ή το Κοινοβούλιο.

Εκτύπωση

Α.Α.Δ.Ε. - Σαρωτικοί έλεγχοι για φοροδιαφυγή, μαύρο χρήμα, ληξιπρόθεσμα χρέη

Posted in Αναδημοσιεύσεις

AADE logo

ΑΑΔΕ: Οι δράσεις που καλείται να υλοποιήσει μέσα στο 2018 - Στόχος εσόδων τα 49 δισ. - 100.000 τηλεφωνικές οχλήσεις σε οφειλέτες

  Σαρωτικούς ελέγχους σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας, με ταυτόχρονο κυνηγητό των οφειλετών του Δημοσίου, περιλαμβάνει το επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το 2018.

  Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει συνολικά 60 δράσεις που πρέπει να επιτευχθούν τόσο σε εισπρακτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, με στόχο το κυνήγι του «μαύρου χρήματος», τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει από την είσπραξη φορολογικών εσόδων άνω των 49 δισ. ευρώ και τη διενέργεια τουλάχιστον 70.000 επιτόπιων ελέγχων από τους ελεγκτές των ΔΟΥ μέχρι την πραγματοποίηση τουλάχιστον 100.000 τηλεφωνικών «οχλήσεων» σε φορολογούμενους που θα αμελήσουν να πληρώσουν εμπρόθεσμα τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.