Εκτύπωση

Εξέλιξη ΤΕ Πληροφορικής εντός ΑΑΔΕ

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Πληροφορικής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με έγγραφο που απέστειλε στον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό των υπαλλήλων ΤΕ Πληροφορικής από τις θέσεις διευθυντών και υποδιευθυντών.
Μάλιστα αναφέρει πως, σύμφωνα με τον νέο Οργανισμό του Υπουργείου Οικονομικών, παρόμοιοι αποκλεισμοί που υφίσταντο στη ΓΓΠΣ, έχουν εκλείψει, και επισημαίνει πως το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στην Α.Α.Δ.Ε.

Comments Disclaimer - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

  • Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο στις ενότητες "Αναδημοσιεύσεις" και "Απόψεις". Για σχολιασμό σε άρθρα των άλλων ενοτήτων μπορεί να δημιουργηθεί από εγγεγραμμένους χρήστες νέο άρθρο στις "απόψεις".
  • Σχόλια που περιέχουν σύνδεσμο σε άλλες σελίδες θα εγκρίνονται από τους διαχειριστές της σελίδας πριν εμφανιστούν
  • Δημοσιεύσεις παλιότερες από 30 μέρες δεν θα μπορούν να σχολιαστούν.
  • Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή προσωπικά. H sas-eforiakon.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της.  Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η sas-eforiakon.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.
  • Για αναφορές σχολίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της σελίδας ή την Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων